... a ja twierdze, ze mozna zorganizowac cos bez organizacji...
Swego czasu, w tamtym roku forum:
http://www.advrider.pl/index.php
zorganizowalo swoj pierwszy zlot. Jeden gosc zainicjowal sprawe, zalatwil miejsce, i oglosil na forum. Zapisalo sie w ch... ludzi i niewiele mniej przyjechalo. Zero organizacji, zero wplat, itd... bylem pewien, ze bedzie to totalna porazka... niemniej bylo paru ludzi, ktorych chcialem poznac i pojechalim... Byla tez tam nasza Baba - to niech Wam powie... (tylko, ze cos ostatnio Nasza Baba Kochana zamilkla... pewnie autostrady zawziecie buduje...). Bylismy tam co prawda tylko jeden dzien, bo Baba namowila mnie na Pyre (i dobrze, bo okazala sie ostatnia i Czarnuchow mnogo bylo

).
Ale zlot, z tego co widzialem i slyszalem bardzo udany i robia wlasnie drugi:
sami poczytajcie:
http://www.advrider.pl/viewforum.php?f=40
Teraz to sie nazywa zlot Pictuski - bo byla taka, ktora niestety nie dojechala na pierwszy zlot i zginela...
Polegalo to na tym, ze znalezli miejsce i zarezerwowali: wlasciciele i pracownicy dbali o obsluge i pobierali oplaty za noclegi. I bylo git.
Wczoraj bylem nad Jez. Bialym w Okunince 7 km. od Wlodawy w Lubelskim i jest tam duzo takich miejsc do wynajecia. Gadalem wstepnie z wlascicielami jednego pola namiotowego - gdzie juz takie cos organizowali i sie nie boja... Jest to typowe pole, pare lawek pod daszkami, lazienki, kible, prysznice i maja kilka segmentow z pokojami dla zmarzluchow.
Jest to tanie jak barszcz. Sklepy w poblizu (pareset metrow), wieksze markiety we Wlodawie (7 km.). i co jeszcze trzeba..?
Jak chcecie osrodek z wieksza sala, to tez sa i mozna pogadac - ale z tego co wiem, to nie byloby tam zadnego rycia gleby oponami i takich rzeczy - bo osrodki ladne i zadbane.
Jakby byl jakikolwiek odzew, to moge sie tym zajac i przedstawic konkretne propozycje. Pojezdzic tez jest tam gdzie (odsylam do lektury: Polesia czar... czy odwrotnie). No i wogole: piknie tam jest...czysta woda, swieze powietrze i te rzeczy.
... no! Pisac Pany i Panie ... poprosze.
Na gazie!