Thx za słowa uznania 8). Lece dalej, przednie kierunki do wymiana i tylna zębatka na 44 zęby. Będzie ogien.
Cytat:
Napisał Silv
teraz wygląda jakby miała z 34,3 KM 
|
Zmodzę ECU to może ze 30 by zrobił xd.
Cytat:
Napisał matjas
Z gorszych rzeczy i trochę zaczyna mnie to martwić: zdarza się jej zgasnąć przy jakimś szybszym odkręceniu manety z wolnych obrotów. Najbardziej jak jest zimna. Czasami czknie i zdechnie. Ma ktoś tak czy ja mam taką nerwową prawicę?
|
matjas i sysiek - kilka razy miałem to samo z gaśnięciem na zimnym a potem chwila chechłania. Na grupie na FB to samo pisali - po prostu ten typ tak ma. Nie ma się.co martwić.
Cytat:
Napisał sysiek300
Czasem wskaźnik biegów się jakby zawiesza, powiedzmy zatrzymał bym się na 3-4 biegu, chcę zjechać na "postoju" do "N" to mi się kreska wyświetla, musze jakoś inaczej przeredukować góra-dól żeby załapało, dwa razy tak chyba byłem zmuszony mieszać wajchą, ale to nie jest normalna sytuacja więc pewnie i czujnik oszalał, oczywiście to jakiś przypadek 1-2 razy bo normalnie takich akcji nie robie
|
Mam to samo w tym motocyklu. Nie da rady na postoju zejść 2-3 biegi w dół. Trzeba redukować w trakcie jazdy po prostu.
Cytat:
Napisał Szajfus
Nieźle Horizon, sprzęcik domodzony jak ta lala.
Ja się mogę poskarżyć na forum że szyba i mocowanie ZETA dedykowane do CRF 300 jest totalną lipą w momencie kiedy mamy już podniesioną kierownicę.
Jest inny rozstaw śrub i nie pasuje do Accela. Czyli albo rybki albo akwarium. Jeśli zrezygnujemy z podwyższenia kierownicy to można zamocować szybkę jeśli mamy podwyższenie to nie mamy szybki. Niestety nie można rozwiercić szerzej otworów bo już nie ma gdzie wiercić.
|
Dobrze, że piszesz. Dlatego nie wziąłem szyby ZETA bo coś czułem, że będzie nie halo. Wolałem coś co jest mocowane do lag, bo na kierownicy za dużo gratów to nei zdrowo. Z kierą mam też ten problem, że chciałbym zmienić na ackesoryjną, ale wiąże się to z przedłużaniem linek, a na razie nie mam najmniejszej ochoty tego robić

. Do tego mam już podwyższenie 50 mm accela które do nowej kierownicy nie będzie pasować i 200 zł pójdzie psu w d...