Cytat:
Napisał dzinks
O kurczę, ale ceny. Będę musiał jednak zmienić opony, bo też tak może mi się skończyć. Plus porządna oslona na chłodnicę. Co już planowałem.
Plastiki bym pokleił, bo szkoda nowe znów uszkodzić;-) pisze z własnego doświadczenia
Dobrze że z Tobą ok.
|
Tak, najważniejsze że ja cała
Plastiki lecą do spawania ale fajnie by było mieć nowy ładny plastik na półce na zaś
Cytat:
Napisał Ronin78
O kurde szkoda, przykra sprawa... Te ceny to są nieciekawe, byłoby kilka kpl opon. Ważne że z Tobą wszystko ok, prawda?
|
Ze mną wszystko git, na szczęście gleba była na miękkiej dobrze nasączonej deszczem glebie.
Cytat:
Napisał Emek
Byle paciak i 5 koła w plecy. AC warto rozważyć.
|
Mam AC. Ale nie dowiadywałam się jeszcze o naprawie z ac.
Cytat:
Napisał matjas
Asica przykro ale jak pisaÅem po swojej glebieâŠna origumach trza unikaÄ bÅota. Nie da siÄ.
Ceny powalajÄ
, niestety dlatego podkleiÅem swoje plastiki i bÄdÄ robiÅ dolne gmole oraz jakieÅ wzmocnienie chÅodnicy.
Pewnie nawet nie jechaÅas szybko.
|
40km/h na filmiku wypatrzyłam, w momencie upadku pewnie już było mniej. Gleba miękka.
Być może gdyby nie to, że była koleinka i moto upadło tak jakby na tego garba to takich strat by nie było, pewnie kierownica by wtedy przyjęła uderzenie.
Jakbyś Matjas chciał zrobić od razu dwie pary gmoli i osłone chłodnicy to byłabym pewnie chętna
I zbieram się do zadzwonienia do Ciebie, już niedługo bo hyperpro coraz mocniej kusi.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk