Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 18.04.2022, 17:07   #1936
zaczekaj
Asia

zaczekaj's Avatar

Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
Galeria: Zdjęcia
zaczekaj jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 17 godz 31 min 9 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał dzinks Zobacz post
O kurczę, ale ceny. Będę musiał jednak zmienić opony, bo też tak może mi się skończyć. Plus porządna oslona na chłodnicę. Co już planowałem.

Plastiki bym pokleił, bo szkoda nowe znów uszkodzić;-) pisze z własnego doświadczenia

Dobrze że z Tobą ok.
Tak, najważniejsze że ja cała
Plastiki lecą do spawania ale fajnie by było mieć nowy ładny plastik na półce na zaś

Cytat:
Napisał Ronin78 Zobacz post
O kurde szkoda, przykra sprawa... Te ceny to są nieciekawe, byłoby kilka kpl opon. Ważne że z Tobą wszystko ok, prawda?
Ze mną wszystko git, na szczęście gleba była na miękkiej dobrze nasączonej deszczem glebie.

Cytat:
Napisał Emek Zobacz post
Byle paciak i 5 koła w plecy. AC warto rozważyć.
Mam AC. Ale nie dowiadywałam się jeszcze o naprawie z ac.

Cytat:
Napisał matjas Zobacz post
Asica przykro ale jak pisaÅ‚em po swojej glebieâ€Åš na origumach trza unikać bÅ‚ota. Nie da siÄ™.
Ceny powalają, niestety dlatego podkleiłem swoje plastiki i będę robił dolne gmole oraz jakieś wzmocnienie chłodnicy.
Pewnie nawet nie jechałas szybko.
40km/h na filmiku wypatrzyłam, w momencie upadku pewnie już było mniej. Gleba miękka.
Być może gdyby nie to, że była koleinka i moto upadło tak jakby na tego garba to takich strat by nie było, pewnie kierownica by wtedy przyjęła uderzenie.

Jakbyś Matjas chciał zrobić od razu dwie pary gmoli i osłone chłodnicy to byłabym pewnie chętna
I zbieram się do zadzwonienia do Ciebie, już niedługo bo hyperpro coraz mocniej kusi.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
zaczekaj jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem