Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 24.04.2022, 12:40   #433
Emek
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24

Emek's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Scyzortown
Motocykl: No Afrika anymore
Emek jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 rok 7 miesiące 1 tydzień 20 godz 18 min 3 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Horizon Zobacz post

Inna sprawa apropos tego wyjazdu jest taka, że to pierwsze porządne upalanie ze zmienioną sprężyną z przodu. Mój wniosek jest taki, że zamiast enduro to z tym kompletem zawiasu zrobiłem sobie typowego adventure Serio motocykl jest tak cholernie wysoki, że przy wzrośnie 183 cm dotykam palcami ziemi. Ogólnie jest bardzo spoko i wygodnie, ale przy bardzo ostrych manewrach jednak przydałoby się lepsze podparcie . Niemniej zamiana zawiasu kompletnego bardzo na plus, nic nie dobija, motocykl jest przewidywalny, na muldach wybiera ładnie i można osiągać większe prędkości. Polecam.

Sorki ale wygląda to mega pokracznie ze strzelającym w niebo zadem. Nie mam pojęcia jak ustawiłeś prawidłowo sag przy takim setupie. Nie uważam się za eksperta i może to i działa ale przerobiłem w życiu trochę enduraków łącznie z ekstremalnymi setupami zawiasów bo tak mi się zdawało i nigdy to nie działało jak należy dopóki się nie zrobiło zgodnie ze sztuką. Inna sprawa że skoro to moto do latania w terenie to weź mi proszę powiedz czemu nie kupiłeś prawilnego enduraka tylko kondona z którego próbujesz zrobić coś co jest praktycznie niemożliwe. Oczywiście odpowiedź "bo mogę" do mnie trafia i nie ma tu czepialstwa tylko czysta ciekawość. Chętnie bym się tym przejechał coby zrewidować mój pogląd że z tego wierzchowca nie będzie.
Emek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem