to jest gówno zrobione z dwóch rodzajów plastiku - górny PP Polipropylen - czyli ciężko sklejalny, najlepiej na gorąco lub specjalnymi klejami zwiększającymi zwilżalność tworzywa.
Dół, nie wiem z jakiego k....wa powodu jest zrobiony z cieniutkiego i kruchego ABS. Pominę milczeniem pomysł na te półksiężycowate mocowania. Jedno pękło przy demontażu.
Drugą stronę tej buły dolnej załatwiłem w ub tygodniu jak się pacłem kołami do góry na liściach i próchnicy - czyli MEGA miękko. uchwyty jeszcze są ale reszta jest pęknięta.
zastanawiam się nad uzyskaniem nowych plastików z AC i na bazie starych zrobienie owiewki chociażby z włókna szklanego coby to było naprawialne niemal w nieskończoność. co za kondon. dawno się tak nie wkurw..łem.
no cóż. znowu muszę być kreatywny.
w dalszym ciągu jednak nie widzę specjalnie alternatyw dla tego pojazdu.
myślałem przez jakiś czas o 701 ale różnica w cenie 16tys. no i brak możliwości wymiany NCka. do tego nie mam do końca przekonania do 701.
na tym etapie żałuję, że nie wziąłem zwykłej Lki ale znając siebie na pewno bym się wkurzał na mały baniak i znowu konieczność grzebania owiewek.
wygląda na to, że nie ma motocykli doskonałych

trzeba było dawno temu kupić te gmole z USA i mieć wyebane.