zobacz sobie ile kosztuje CB 500x od RallyRaid z UK. Zawias i koła na szprychach. Chyba nie mam pewności czy tam aby nie dali nawet 19'' z przodu bo większe po prostu się nie zmieści przy tej geometrii czyli i tak kapa. fhooy pieniędzy.
w dalszym ciagu masz zawiasik a nie zawias bo skoku to nie ma i mieć nie będzie. jak dla mnie to takie ćwiczenie bo można.
na ile sięgam pamięcią a było to dobre dwa lata temu, taki pakiet do CB500x to jakieś 15k złych. Myślę, że na pewno nie staniało.
za tą kasę to można mieć już dylemat pomiędzy T7 i 701 - i szczerze powiedziawszy, jakbym miał te luźne faktycznie 48k to bym miał duży zgryz ale pomijając to, że prawie podjąłem diecezję na 701 - musiałbym się wspomóc kredytem a nie chciałem tego robić - to T7 za ciężkie i nie jestem w stanie bez łez w oczach patrzeć na kokpit, mimo, że moto bardzo mi się poza tym podoba, a 701 Emek dopiero wiarygodnie będzie testował. Opinie ten motocykl ma różne - od zachwytów śpiewnych po remonty po 15k poza gwarancją... i dlatego piszę, że te 29k z przywozem pod dom i zabraniem starego moto - dopłata 4k gotówki - to była oferta, która po prostu pozwala mi popatrzeć na wszystko inne z przymrużeniem oka. Się zrobi.
wagowo wiecie jak to wygląda - porównywalnie jest 701 ale T7 to 50! kg więcej.