Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 31.05.2022, 00:46   #20
rys

Motocykl: nie mam AT jeszcze
rys jest na dystyngowanej drodze
Online: 32 min 36 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał zimny Zobacz post
Elaboraty jakie rys piszesz brzmią jakbyś, bez urazy, działał w imieniu jakiejś konkurencji. .
Jak już wspomniałem, na niektórych można nasikać a powiedzą, że deszcz pada
Jakbym napisał krótką opinię pewnie byś napisał, że brak konkretów.

Oczywiście, że działam dla konkurencji. Przecież wyraźnie napisałem kto jest tą konkurencję a więc bardzo skorzystają na tej opinii

Cytat:
Napisał sudden Zobacz post
J
Sorry, ja tej historii nie kupuję, z podobnych powodów co zimny.
To mi wygląda albo na działanie konkurencji, albo na próbę zrobienia komuś wielokrotnie większej krzywdy niż można samemu doświadczyć opóźnieniem w dostawie TOREB DO KUFRÓW. Nie chcę tu rozwlekać szczegółów, w każdym razie nie odbieram tego jako ostrzeżenie przed firmą w dobrej wierze.
Oczywiście, że działam dla konkurencji. To bardzo rozsądne wytłumaczenie, w końcu wymieniłem jej nazwę więc na pewno na tym skorzystają. I korzystnie dla konkurencji napisałem, że torby z mototorby.pl są lepszej jakości niż te od konkurencji...

No przecież nie zarejestrowałbym się tu jako klient by ostrzec innych. Wiarygodne są zawsze tylko pozytywne opinie. Takich nikt nie opłaca
Zwłaszcza, że torby do motocykla to taki wyjątek przy którym dotrzymywanie umów się nie liczy. To się liczy w innych kwestiach. Np. jak oddajesz motocykl do serwisu i mówią ci, że będzie naprawiony za tydzień a czekasz miesiąc to jest problem ale torby!? Co za różnica czy się ktoś rozmija z terminem?
A może dla Ciebie w ogóle dotrzymywanie umów jest niestotne?

Tyle z mojej strony, co chciałem to napisałem a jaką podejmiecie decyzję przy ewentualnym zakupie toreb to już wasza sprawa. Africą Twin nie jeżdżę więc nic tu po mnie.
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie!

P.S. A jak Pan Krzysztof z mototorby znajdzie się na tym Forum i uważa, że nie mam racji to śmiało może mi zakładać sprawę w sądzie za zniesławienie. Zapraszam
rys jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem