Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 11.10.2009, 23:25   #31
Kazmir

Kazmir's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Warszawa
Motocykl: RD03
Kazmir jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 14 godz 49 min 19 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał lena Zobacz post
Zgadza się, jorg, chodziło o merytoryczną dyskusję, może głosowanie czy:

1/organizujemy spotkania otwierające i zamykające sezon według jakiegoś określonego systemu, grafiku, np.wg kolejności grup regionalnych ( powodzenie zapewni wymóg przynależności każdego forumowicza przynajmniej do jednej z grup);

2/spotkania ogólne odbywają się w określonych, znanych i w miarę stałych terminach, np. rozpoczęcie - kwiecień, zakończenie-wrzesień, co oczywiście nie daje gwarancji dobrej pogody, ale "pogodowy koncert życzeń" nie jest możliwy - ktoś inny pociąga za te sznurki;

3/jeżeli grupie, której przypada zaszczyt organizacji spotkania nie odpowiada termin/ma problemy organiz., itd, dogaduje się z następnymi w kolejce w celu zamiany...

O to mi chodzi.Żebyśmy wiedzieli mniej więcej gdzie i kiedy znowu się zobaczymy, żeby mieć czas na zarezerwowanie terminu, bo przecież każdy z nas ma swoje życie i obowiązki. Ale w tym celu należy sobie indywidualnie odpowiedzieć, czy chcę, mogę i potrafię zmobilizować się do działania, wziąć na siebie odpowiedzialność/być odpowiedzialnym zarówno organizatorem, jak też uczestnikiem. Ja sobie już odpowiedziałam, a WY? Jeżeli tak, to podzielcie się odczuciami, każdy jest ważny, każdy współtworzy to forum - oby ta praca była konstruktywna.Pozdrawiam.
Jeśli wiara ma ochotę na głosowanie to proponuję założyć (przykleić wątek - ankieta ?) pt "Głosowanie - zlot" i niech każdy odpowie na pytania Leny 1,2 i 3, ale nie dla pogawędzenia, tylko wypracowania zasad. Liderzy grup regionalnych ustalą zasady wrzucając do wora zebrane uwagi i wypracują (na Priv'a), komunikat dla wszystkich na jakich zasadach będą organizowane zloty od 2010 roku.

W tym wątku proponuję dyskusje odnośnie zmian - propozycji.

W pkt. 2 jeśli można termin (wiosna) 01 do 15 maja (jesień) max do końca września. Dlaczego taka propozycja - nawet jeśli będzie lało to temp jest jeszcze do zniesienia jednym słowem pogoda jest stabilniejsza. Jeśli ktoś lubi hardcore to zawsze może pojechać na Zimowy Zlot Słoni z błogosławieniem pozostałych
Kazmir jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem