Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 12.10.2009, 10:07   #44
hubert
Jaki świeży jaki świeży ??

hubert's Avatar

Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
hubert jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 tygodni 11 godz 51 min 59 s
Domyślnie

Jorg, dobrze kombinujesz ale nie do końca ..

Cytat:
Napisał jorg Zobacz post
5. Miejsce ustalone "z góry" - proponuję stałe, 2 miejsca na zakończenie i rozpoczęcie.
Hmmm nuuuda Panie W zlotach fajne jest to że odbywają się w różnych miejscach w kraju i przy okazji spotkania z ludźmi można zobaczyć fajne miejsca ... Poza tym organizator musi mieć w miarę blisko do miejsca gdzie jest zlot.

Cytat:
Napisał jorg Zobacz post
I do głosów a'la dery - niekt nikogo nie zmusza, stopni nie przyznaje, ale wydaje mi się, że zlot to coś zorganizowanego nie sponton - jak regionalne spotkanie piwno - kiełbasiane.
Owszem zlot musi być zorganizowany, ale fajnie gdyby był zorganizowany spontanicznie przez grupę ludzi,którzy mają na to ochotę.

Cytat:
Napisał jorg Zobacz post
Co do liderów - już my Polacy tak mamy - niby demokracja, niby większość ustala reguły, a jednak potrzebujemy i tęsknimy za silnym trzymaniem za gardło (dupę) - większość czci J. Piłsudskiego.
W dupie mam Piłsudskiego - ja reaguję alergicznie na trzymanie mnie przez kogoś za dupę i myślę że większość ludzi na tym forum również.

Cytat:
Napisał jorg Zobacz post
- miejsce - jak się da centrum kraju co by nikt nie był "pokrzywdzony" kilometrami

Jest wiele ładniejszych miejsc

Cytat:
Napisał jorg Zobacz post
- termin - START długi weekend majowy; KONIEC ostatni weekend września
Długi weekend majowy odpada - sporo ludzi planuje wtedy wypady ....

To takie moje luźne uwagi

hubert jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem