Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05.11.2022, 10:06   #85
jerzu34

Miasto: kraków
Motocykl: NATAS
jerzu34 jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 tygodni 22 godz 6 min 34 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał consigliero Zobacz post
Dostałem kolejny mandat ze słonecznej Italii, poprzednim nawet się nie chwaliłem, testuję sprawność ściągania tych mandatów bo nie zamierzam płacić. Te ostatnie dwa przyszły za potwierdzeniem odbioru ale odebrała je córka. Zastanawiam się ile jeszcze wisi podobnych wykroczeń w komputerowych trzewiach. Chyba już więcej nie będę się włóczył po włoskich zadupiach samochodem.
przerabiałem temat , wysyłają to z bardzo dużym opóźnieniem i ciągną latami ..najpierw kilka kwitków od nich a potem przekazują sprawę do kancelarii adwokackiej która tez zapewne wyślę Ci pismo za jakieś dwa lata ..ogólnie ściągalność zerowa gdyż u nich radarami zajmuje się coś na wzór naszej straży miejskiej a jak się dowiadywałem przez kolegę który ma znajomego we włoskiej Policji nie maja żadnych umów miedzynarodowych żeby to z Ciebie ściągnąć (mówię o takim konkretnie mandacie jak pokazałeś na zdjęciu ) . Ogólnie to dostałem od nich 3 mandaty jakieś 4 lata temu , dwa już napisali ze dają se spokój a z jednym jeszcze trują dupe
jerzu34 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem