No i zamiast kompresora 1000l/min kupiłem Tagreda 50l z pompą v2 na 230V.
Nie miałem głowy do wyboru dużego kompresora i kupiłem takiego większego pierdka.
Od 0 do 8 bar w 1m50s. Biorac pod uwagę że butla nie ma 50l tylko 43l (koleś na YT nalewal wody i to jest wartosć dość pewna. Jak sprawdziłem wymiary zewnętrzne bez okragłego dekla to mi wyszło 40l)
Liczac dla 43l wydajność to 188l/min.
Przy okazji znalazłem powód dlaczego mój stary pierdek pompował 10l/min. Filtr powietrza się rozpadł i kawałek plastiku zablokował dolot

Po naprawie superglue znowu działa. Daje on 64l/min.
Jak je oba złączę to mam realne 250l/min i zbiornik około 65l.
Pierwsze miałem chytry plan kupić samą pompę z silnikiem v2 i wsadzić ją do zbiornika 24l z marketowca. Ale różnica między pompą a całym kompresorem to 200zł więc chyba bez sensu taka operacja.
Teraz mam 2 opcje na przyszłość:
1) rozbuduję zestaw o drugi taki kompresor v2 i ewentualnie trzecią pompę v2. Wtedy zasilę to z 3 faz i powinno śmigać a wielkościowo będzie sprytniejsze jak kompresor 300l.
2) zbiorę się i kupię tego kupczyka kkt1600 z butlą 300l jak będzie dostępny. Bo aktualnie czas oczekiwania 3 miesiące
W każdym razie teraz mogę olać temat bo do malowania raptorem na bank wydajności mi wystarczy, a i pneumatyczne graty będą działać 5x lepiej jak do tej pory.
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk