Do czwartkowego popoludnia bylem jeszcze pochloniety,ile to set tysiecy eurasow powinienem wyciagnac od skapych Aryjczykow.Nim sie obejrzalem a siedzialem nad taka sama liczba zbednych gadzetow,ktore to rzekomo mialy mi ulatwic nastepne 2 tyg.
Ale tak bylo za kazdym razem,wiec nie mialem powodow do zdziwienia czy niecheci do zaistnialej sytuacji.Noc uplynela nadzwyczaj spokojnie.Za to poranek byl intensywny.Rano wybralem sie po moto,ale po drodze musialem odstawic busa do warsztatu.Nowy TÜV i pare drobiazgow czekalo na niego.Pozniej przymusowe "z buta" przez Grünstadt i strata jakies pol godz.Po drodze wyslanie lotka,"a noz tym razem sie uda

-bitte,bitte,bitte..."-nie udalo sie.Wreszcie w garazu.Troche stresu,w koncu 776 km do Dagebüll czekalo tego dnia na odfajkowanie.W domu szybkie znoszenie gratow,sprawny i zorganizowany montaz na motocyklu,jeszcze jedna kawa,ostatnie rozkazy..."...zeby mojemu psu nic sie nie stalo!"
"Tak jest szefie

"
Pierwsze kilomerty spokojnie,potem to juz

.Tankowanie,

,tankowanie,

.
Wieczorem wyladowalem w Dagebüll
http://www.google.de/search?hl=de&so...&meta=&aq=f&oq=
Dlaczego akurat tam?A tak sobie wymyslilem.Dominik chcial nocowac we Flensburgu w hotelu,a ja zdecydowalem sie tu.Okazalo sie to strzalem w 10-tke.Pogoda dopisywala,wiec bez wieczornego spaceru sie nie obylo.KTM-nic dodac

.
Akurat byl odplyw.
A potem przyplym.
A potem zaczelo zachodzic slonce.
Pozniej to juz tylko rozmyslanie odnosnie nastepnego dnia.Wreszcie spotkam Dominika,wreszcie sie zacznie!WRESZCIE,WRESZCIE,WRESZCIE... !!