Cytat:
Napisał furman
Danny spokojnie. W marcu robiłem ten sam manewr co Ty jadąc do Maroka. I myślę, że dla nie jednego robi różnicę wydać niecałe 2 tysie, a cztery. Jeśli zaś chodzi o morze to w 15 minut się nie wyrobię jednak wiosną podjechać, zjeść rybkę i pogadać, jestem za  .
|
Jest spokój i uśmiech na twarzy, może tylko zabrakło uśmieszku w tym co napisałem

Pewnie że finansowo są różnice i niech sobie każdy policzy co mu się opłaca a co nie, ja to wszystko szanuję i mam tylko nadzieję że się nikt nie zrazi czytając moje podsumowanie finansów bo w cholerę warto takie coś zrobić i bez wahania wydałbym ponownie tą samą kasę żeby tak spędzić tydzień urlopu.
Rybka na wiosnę - jesteśmy umówieni
Cytat:
Napisał Kamyk
Hej,
Ale trafiłem! Dokładnie tą samą trasę planuje na początku marca. Będę leciał do Malagi. Na miejsu moto i jazda. Masz może jakiegoś GPX-a z tego wypadu?
Czy po drodze na TET nie ma problemów z dostępem do paliwa?
Pozdrawiam,
Kamyk
|
Zero problemów z paliwem, tankowanie każdego wieczora po zjeździe do bazy tak żeby rano już sobie nie zaprzątać łba pierdołami. Śladu nie zapisywałem ale jeśli chcesz to napisz

, dam Ci swoją komórę i mogę Ci któregoś wieczora poopowiadać jak improwizowałem na miejscu.