Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 20.06.2024, 12:39   #26
zimny
trampkarz emeryt

zimny's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Garwolin
Motocykl: F800GS ADV
Przebieg: za mały
zimny jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 5 dni 18 godz 39 min 47 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał lukasz_vip Zobacz post
Tu się zgodzę, że antyk. Ostatnio szukałem nowego błotnika tylnego do LC4 640/620. Co się okazało, że KTM przestał już produkować wszystkie kolory. Udało mi się znaleźć tylko 4 nowe srebrne sztuki w całej Europie u gościa co się zajmuje częściami do klasycznych enduro z lat 80 i 90
Niestety jeśli chodzi o LC4 i części nadwozia to zostają już tylko używki i coraz więcej firm zaczyna się tym zajmować, że rozbierają LC4 na części. Niestety ceny czasami są szokujące.
Mamy tu na forum Kolegę Brzeszczota. Ma LC4 ADV - jedno lub dwa, sam nie wiem bo nie mogę nadążyć, u niego dużo tego No i jak z nim rozmawiałem to z części które ma nazbierane pewnie spokojnie by kolejnego poskładał - ma tego dużo właśnie z uwagi na to że kocha ten sprzęt a z częściami do niego tylko gorzej.

Także jak taki sobie sprawić - to trzeba być bardzo świadomym tych kwestii bo się można później zdziwić.

Czytam wątek z zainteresowaniem. I z sentymentem w tym kontekście wspominam XT600Z Tenere 1VJ. Antyk, ale jakże fajny był.

Pozdrawiam
zimny
zimny jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem