Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 20.06.2024, 15:20   #29
Kamyk

Miasto: Bydgoszcz/Szczecin/Berlin
Motocykl: ST XTZ 750'89
Kamyk jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 tygodni 2 dni 20 godz 59 min 56 s
Domyślnie

Witam,

Temat idealnie wpasowuje się w moję rozkminy w tym momencie. Mam LC4 i jest on super na TET, szutry i off/enduro. Od momentu kiedy zakupiłem przyczepkę dla niego to razem z samochodem tworzą idealny duet. Jadę z nimi, zrzucam kunia i jadę. Na lekko, niczym się.nie przejmuje. Jazda nim na kołach nie po TET, ale dojazdówką - nie dla mnie. Niech sobie mówią co chcą, ale nie ma to dla mnie fanu, na kostkach

Mimo, że Duża Teresa w garażu, to jej stan rozłożenia nie zapowiada że będę mógł na niej pośmigać w jakimś.najbliższym czasie.

Podobnie jak autor wątku: szukam czegoś co da zabawę na dojazdach i czasami na szutrach. Ost. polatałem na RD07a - piękna. Zawsze o takiej marzyłem. ALE! Sorry. Jedyne co ma ten motocykl w porównaniu z moim LC4 - kulturę pracy silnika. Reszta? Nie da się Nie będę tutaj pisał co i jak mi się.nie podobało.

O czym myśle: Desert? T7? Tuareg? A najbardziej F800GS. Wiem, duży zakres. Ale nie potrzebuję.moto to wszystkiego. Chciałbym pojechać na w gory sobie po S3 i gdzieś tam zjechać z twardego i pod koniec weekendu wrócić.

A więc obserwuję wątek z ciekawością

Kamyk
Kamyk jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem