Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 24.06.2024, 08:57   #12
ziutek2002
Tomaj

ziutek2002's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Nekla wlkp
Motocykl: RD07,CRF1000L/DCT, XL600V
Przebieg: znośny
ziutek2002 jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 dni 6 godz 9 min 58 s
Domyślnie

Bardzo fajny filmik!

DCT użytkuję 6 rok. Jak w ogóle przyszedł ten czas, kiedy mogłem sobie pozwolić na ,,nową'' Afrykę z 2016r, najważniejsze założenie - żadnego automatu. Miałem przygodę z jedną skrzynią automatyczną w aucie i kosztowało mnie to furę pieniędzy. Ale, że sytuacja była taka, a nie inna i sprzedawany motocykl spełniał wszystkie moje oczekiwania...z wyjątkiem właśnie tej skrzyni...trzy dni nie spałem bo milion myśli: to, tamto, sramto, ale musiałem podjąć jakąś decyzję i zakupiłem i...i to była najlepsza decyzja.

Potwierdzam to co napisał luk2asz odnośnie eliminacji minusów - robię tak samo A panny i dzieci cieszą się jak zatrąbisz kilka razy zamiast przygazówki

Dopiszę od siebie jeszcze to: mimo, że DCT ,,odwala'' za Ciebie kupę roboty uważam, że należy się nauczyć takim motocyklem jeździć. Jak poznasz wszystkie tajniki jak dodatkowo sterować albo dodawać coś od siebie podczas pracy tej skrzyni to frajda z jazdy tym motocyklem jest niesamowita.

Jeżeli będzie kiedyś następna Afryka to musi spełniać najważniejsze założenie: tylko DCT

Ostatnio edytowane przez ziutek2002 : 24.06.2024 o 09:00 Powód: `
ziutek2002 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem