Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 07.08.2024, 22:28   #14
dakarowy

Miasto: Tak trochę z Północy
dakarowy jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 3 dni 15 godz 34 min 20 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Lis Zobacz post
A jak oceniacie potrzebę DMC do jazdy w grupie? Cardo Edge to oferuje. Fajnie jest jak jest, ale przy 90% jazdy solo to niewykorzystane? A może to przyszłość?
Ja kupiłem w tym roku (tu przez forum) trzy zestawy Cardo EDGE w fajnej cenie, dwa duale i jeden singiel. Na wiosnę jeździłem cały dzień z bratem, używając połączenia mesh. Wcześniej, mimo że interkomy posiadam już od kilku ładnych lat, nigdy nie łączyłem się z innym użytkownikiem, głównie ze względu na wszelakie problemy związane z połączeniem. W EDGE system mesh jest rewelacyjny i szczerze go polecam, super zasięg, można przyjąć że jeżeli inny użytkownik jest w zasięgu wzroku w linii prostej beż przeszkód typu drzewa, budynki itp. jest dokładnie zgodnie z deklaracją producenta, a to już naprawdę spory plus wg mnie. No i to samoczynne łączenie jak tylko jest w zasięgu, nawet po dłuższej utracie, dla mnie rewelacja i gorąco polecam.
A bateria wytrzymała spokojnie gadanie przez min. 6h łącznie z muzyką, nie pamiętam dokładnie jaki był stan baterii na koniec dnia, ale nie zauważyłem jakiegoś większego jej zużycia.. choć szczerze nie przyglądałem się temu 😉 widocznie plusy przyćmiły ewentualne minusy 😅

Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka
dakarowy jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem