Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 20.08.2024, 13:19   #6
Danny
Moderator

Danny's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Trójmiasto
Motocykl: CRF1000D, CRF300L
Przebieg: 65k+25k
Danny jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 2 dni 18 godz 5 min 16 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał ArtiZet Zobacz post
Pieknie
Możesz wrzucić trasę z mapą
Coś podobnego mi chodzi po głowie.
Z trasą/mapą będzie problem bo tym razem z założenia miało być sporo improwizacji jako że prognozy były korzystne na pierwsze 3 dni pobytu a potem w całych Alpach miało przez kilka dni rzygać gradem. W związku z taką prognozą i propozycją dawno niewidzianego kolegi żeby go odwiedzić, zdecydowałem że skupię się na obszarze w promieniu 200 km od jego chaty pod Monachium, żeby mieć możliwość szybkiej powrotnej teleportacji jeśli rzeczywiście pogoda miałaby się tak skindolić jak to prognozowano. Ostatecznie czwarty dzień wypadł bezdeszczowo a tylko powrót do bazy piątego dnia był w ulewnym deszczu. Dzień przed wyjazdem sprawdziłem kilkudniową prognozę warunków na szczycie Großglocknera (bo tam chciałem wrócić), okazało się że najlepsza jest na pierwszy dzień więc tam zacząłem, kolejnego dnia Nockalmstrasse (też z listy koniecznych powrotów) a potem już sobie rzeźbiłem wieczorami w zależności od układu meteo, to odwiedzając przełęcze które widziałem 4 lata temu (szczegółowy plan TUTAJ), to jadąc do tych których wtedy nie udało mi się odwiedzić, a pomiędzy nimi układając jakąś stromą i krętą trasę w TomTomie.

Jak chcesz to możemy się zdzwonić jak już będziesz zdecydowany, miał termin i podchodził do planowania - chętnie pomogę.