Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 31.08.2024, 14:15   #14
ramires
Administrator

ramires's Avatar

Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
ramires ma wyłączoną reputację
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 10 godz 14 min 36 s
Domyślnie

Wiecie co, mam świadomość, że tamte rejony są dla mnie totalnie nowe, niezbadane, znam je wyrywkowo z tegorocznej wyprawy, jednakże nie zmienia to faktu, że dla mnie to będzie "ten pierwszy raz" i zdecydowanie będę musiał po powrocie kask wyprać bo będzie zaśliniony...

Wczoraj miałem problem ze snem (standardowo) to siedziałem i czytałem Wasze opisy, wpisy na TCP również, mapy...

Zastanawiam się mimo wszystko nad przejazdem przez Serbię aby zaliczyć w miarę możliwości znajdujące się na trasie pomniki postkomuny - mam takie skrzywienie na sowiecki modernizm jak i sam brutalizm w tamtejszej formie.

Nie wiem tylko ile czasu na to wszystko będzie potrzeba. Przy dobrym wietrze na dojazd liczę dwa dni (ale może będzie więcej z racji paru punktów na Węgrzech), póki co wchłaniam wszystko jak gąbka, aby przygotować się nie tylko mentalnie ale i mieć najważniejsze punkty zaznaczone, a to, czy w trasie powrotnej czy podczas dojazdu będę określone rzeczy zwiedzać/pstrykać/podziwiać to już wyjdzie w praniu.
ramires jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem