Jeszcze raz dziękuję kolegom za zaangażowanie - sprawdzona sztuka wreszcie u mnie zacumowała
Motocykl bardzo czysty, zadbany i mega dopasiony - od licznych fabrycznych opcji, przez Arrowa i karbonowych lusterek aż po w pełni konfigurowalny wyświetlacz 2D Big Dash z motoGP - sam kosztuje półtora tysiąca Euro- będę się pytał czy ktoś taki ma, bo nie ma instrukcji i wykminilem większość funkcji, ale mam dwie zagwozdki
Moto ma 20700km przebiegu - historia z jakichś kwitków, cepiku i tego co jest w BMW się zgadza. Bez śladów wypadkowości w naturze, a w rejestrach ubezpieczalni bez żadnej szkody. Jestem trzecim właścicielem - pierwszy pięć lat, a drugi dziesięć - chłopaki jeździli oszczędnie, ale nie żałowali na dodatki, bo jest i firmowy bagaż, te miękkie kuferki BMW i torba BMW na miejsce kufra centralnego
Generalnie sztuka jak nowa, muszę zmienić opony bo są jak ze sklepu, ale z 2015 roku, w garażu gość miał jeszcze oryginalne fabryczne, na których go kupił od pierwszego właściciela, też nie bardzo zużyte.
Jak się odkręci to jedzie jak zły, ale nie wymaga tego- wiozłem go do domu wsiami i bokami i jak na szosowy motocykl mający 170 koni, to zdumiewająco nie męczy jak się usiłuje jechać legalnie. Z jednodniowego doświadczenia - polecam gorąco!