Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 23.11.2024, 04:31   #625
szynszyll

szynszyll's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Popapracie!
Motocykl: RD04
szynszyll jest na dystyngowanej drodze
Online: 5 miesiące 2 tygodni 2 dni 15 godz 51 min 6 s
Domyślnie

to nie jest taiwan ale tajlandia. oryginal kosztuje 7300pln - juz widze jak wyskakujesz z takiej kasy za amor do motocykla wartego 15 tys. YSS kosztowal 1650pln. ja nic nie 'promuje' - napisalem, ze tak klient zdecydowal i takie cos zalozylem. chciałby Wilbersa zalozylbym Wilbersa. jak beda z tym klopoty to bede pisal. chyba z doroslymi ludzmi rozmawiam. Rambo pamietam, ale nie wiem co to ma do rzeczy? tajlandzkie sa tez filtry HiFlo, ktore 'promuje'. w ogole mam dzialke u tajów i co miesiac przychodzi przelew z ambasady, bo tylko dzieki mnie sie to jeszcze kreci YSS pierwsza fabryke otworzylo w 1983 i od tej pory sie rozwija - mozna sobie na ich stronie poczytac. jak wyzej: beda z tym klopoty - bede pisal. kolegom w Triumph-ie odbiła palma i trzeba sobie jakos w tej sytuacji poradzic a pole manewru jest ograniczone bo Triumph to wciaz na rynku dziwadelko i malo kto robi do niego akcesoryjne kawałki tak jak do Hondy czy KTM.

p.s. a Rambo tez agent bo mial świnie wietnamską
Załączone Grafiki
Typ pliku: jpg Bez.tytułu.jpg (33.5 KB, 134 wyświetleń)
Typ pliku: jpg triumph-tiger-800-XRX-15-17-amortyzator-tyl-sprawny.jpg (46.5 KB, 14 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez szynszyll : 23.11.2024 o 05:21
szynszyll jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem