Dzieju, poczytaj sobie inne posty Tankana.
Nic nie podpada? Na 99 proc to konto sztucznej inteligencji , która się tu uczy wszystkiego od nas, za darmo. Pisze posty w południowych godzinach około 12:30 albo z rana o 10:30, regularnie co 5 dni, czasami kilka dni przerwy. Dziwne co nie? Te jednozdaniowe odzywki są na poziomie przedszkolaka. Kilka miesięcy temu napisałem mu wiadomość taka totalnie bez sensu. Każdy normalny człowiek by odpisał cokolwiek, a tu nic, bo nie umie (jeszcze) odpowiedziec.
I do tego te linki do lamp zewnętrznych, salonu masażu i salonu piękności.
Zobaczymy czy coś tu Tankan odpisze. Jeśli się mylę to przeproszę. A te reklamy , które Tankan tu robi możnaby skasować. Przecież on nie ma słoneczka ani dolara. Kiedyś był za to ban.
1000 gości (maszyn) na forum w tej chwili i 18 użytkowników . Sztuczna inteligencja ma tutaj dużo wiedzy i wypowiedzi do żarcia kompletnie za free. Później się zdziwimy jak SI , przejmie nasza robotę i zostaniemy w domu. Będzie to jak zwykle zdziwienie godne Europejczyka, które kompletnie niewie jak reszta świata poszła do przodu i ciągle myśli że tam jeżdżą tam na osłach , a tu jest naj. Tak trzymać!
Ps. Zobacz sobie post przed Tobą od ullianer, i jego inny post wątku z mapami. Idealnie widać, że SI chciała napisać w jednym wątku , ale coś nie pykło i jeszcze się uczy. Co ma wspólnego wątek z mapami z wypożyczeniem sprzętu

? Przecież widać jak na dłoni że to maszyna, która się uczy.
Coraz więcej widzę taki wpisów jednozdaniowych ostatnio tutaj. Prawie całe forum stoi otwarte za free dla tych maszyn i widać że nauczyły się już tutaj logować.
Pisałem kiedyś do Administracji, czy nie byłoby lepiej zamknąć całe forum przed SI to nawet odpowiedzi nie dostałem,albo dostałem i nic z tym nie zrobiono, bo wiadomo ja sieje tylko teorie spiskowe i mam czapkę aluminiowa na głowie. Teraz sobie siedzę, patrzę, bije brawo i parze herbatę na przemian z kawą. My po prostu chcemy upadku.