Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 18.12.2024, 09:02   #9
fassi
Fazi przez Zet

fassi's Avatar

Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg:
Galeria: Zdjęcia
fassi will become famous soon enough
Online: 9 miesiące 3 tygodni 3 dni 16 godz 25 min 22 s
Domyślnie

AI nic musi Cię pamiętać. Ale jaki urzędnik (albo inna osoba) który kiedyś będzie chcieć coś od Ciebie może zapytać AI:

AI daj mi wyniki użytkownika Matjas na forum . Wszystkie info o domu, motocyklach i to co zbudował. 5 sekund później pełen raport na stole.

Albo standardowe pytanie urzędnika US. Daj mi listę sprzedaży majtasa forumiwego z ostatnich 5 lat.

Znam przypadek z tego forum, gdzie wypowiedzi na forum zostały użyte przed sądem, a zostały znalezione przez numer telefonu , który ten ktoś wstawił na otwartym forum.

Dlatego moje wątki są widoczne po zalogowaniu.

Moja ładniejsza połowa jest inspektorem w wydziale pozwoleń i nadzoru budowlanego. Wspomaga się AI w robocie i działa w wielu przypadkach. Jak petent ściemnia że jakiś budynek stoi od zawsze, to zadaje AI pytanie

Pokaż mi wszystkie zdjęcia info pod adresem takim i takim i wszystkie info dostępne w internecie. I bez wychodzenia z biura, pokazuje petentowi że Carport został zbudowany 5 lat temu a nie 15 jak mówi. Nawet raz wypluło zdjęcia z jakiegoś faejsbuka , gdzie całą rodzina budowała ten Carport. Restaurator tak samo ściemniały że zadaszenie na kubły zawsze tam stało. Za pomocą zdjęć gości w internecie, było widać, jak restauratorów osobiście pomaga w przeniesieniu tego zadaszenia w inne miejsce

W sumie dobrze że Administracja skasowała mi wątek o budowie domu. Maszyny się już tu loguja i mają wszystko aby mnie w przyszłości ujebac, na sposób który sobie jeszcze nie wyobrażam.
niż tego co zrobiłeś.
fassi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem