Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 18.02.2025, 13:23   #1608
Lucky Luke

Lucky Luke's Avatar

Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Lucky Luke jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 miesiące 1 tydzień 4 dni 15 godz 28 min 56 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał szynszyll Zobacz post
zaloz sobie przedluzke i odkrec poj... srubke mocujaca oslone lancucha w XRV pomysl OK ale miejsca na wozku co raz mniej. ja mam takie Metabo do owiewek i prac gaznikowo elektrycznych ale kwadrat jest kwadrat - cos chcesz na chwile lekko chwycic czyms wiecej niz 12 wiec zapinasz co chcesz i pyk - potem sobie np dynamometrykiem dociagniesz ( tylna os do zakucia lancucha, sruby zebatki, zebatka glowna etc.). dlugo by opowiadac ale taki zakres 6-13 to malo praktyczne. wiertla na hex sa na stanie od dawna.

pamietaj LL, ze to Alli to czesto takie Rolexy z Istambulu i jak napisalem powyzej: do prac przy moto kup cos z wyjsciem 1/2' i redukuj w dol a nie hex i redukuj w gore.

p.s. i jeszcze jedna wygodna cecha - w miare mozliwosci szukaj klucza o jak najkrotszym korpusie - zmiesci sie w ciasne miejsca - cos jak ten czerwony
Mam to maleństwo od metabo, fantastycznie sprawdza się w meblówce. Do moto często nie wystarczy, nawet przy owiewkach.
Bosch ma fajną końcówkę kwadrat 1/2 i hex w jednym