Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 24.02.2025, 11:06   #62
Danny
Moderator

Danny's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Trójmiasto
Motocykl: CRF1000D, CRF300L
Przebieg: 65k+25k
Danny jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 2 dni 18 godz 5 min 16 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Melon Zobacz post
Czy skorzystam to wszystko zależy ile mam dojazdu bo w górach ponad 200km w jedną stronę potrafi się zrobić 8 godzin jazdy w obie strony, a po pięćdziesiątce jest...inaczej Najtańszą miejscówką jest kwatera na dłużej nie wspominając o codziennym lub co drugi dzień pakowaniu i zwijaniu całego majdanu gdzie przy dwóch osobach mam trzy kufry i tankbag. Ale dzięki wszystko notuje
Mi się w tym roku podobało na tyrolskich lodowcach. Kaunertaler z gondolką na punkt widokowy, Ötztaler z najwyżej w Europie położoną drogą asfaltową (parking na 2798,16m) a pomiędzy nimi piękna przełęcz z wioską Kühtai. Na lodowcach pokręciłem się po szutrach i podjeżdżałem aż pod jęzory i parkowałem moto obok ratraka A we wiosce zaparkowałem moto obok stada koni i pstryknąłem foto które się zakwalifikowało do tegorocznego kalendarza FAT. W czerwcu dni długie to i z Livigno temat do obskoczenia, zwróć tylko uwagę na ceny tych dróg - ja miałem za darmo bo spałem w pobliskim pensjonacie który jest zrzeszony w jakimś lokalnym stowarzyszeniu turystycznym i wystawia vouchery na darmowy przejazd okolicznymi płatnymi drogami.