Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 22.03.2025, 09:30   #39
jacek-f

Motocykl: RD03
jacek-f jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 godz 50 min 58 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Majster Zobacz post
Jeżdżę ze średnią vstream. Jest delikatnie dymiona. Na tyle delikatnie, że można spokojnie jechać w nocy i patrzeć przez szybę. W dzień na pierwszy rzut oka nie widać że szyba jest dymiona. Średnia pozwala patrzeć przez szybę jak i nad szybą (regulacja szyby, regulacja siedziska). Jakość wykonania szyby sztos.

Dzięki za podpowiedź . Sprawdziłem na stronie producenta i pasuje do mojego rocznika. Czyli komfort podróży jest lepszy od jazdy na fabrycznej szybie? Wezmę pewnie tą średnio dymiona jak radzicie chociaż wolałbym tą przeźroczystą . Szkoda że nie robią w średnim rozmiarze takiej.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Cytat:
Napisał WojtasA Zobacz post
Jak weźmiesz najwyższą to będziesz przez nią patrzył, a średnia pasuje idealnie, że nie wieje w kask a patrzysz nad szybą. Jeśli nadal by Ci wiało od dołu po kasku to kup nietoperza. Nie wiem co do czego pasuje, można sprawdzić na stronie producenta:

https://www.nationalcycle.com/

Dzięki sprawdziłem i pasuje do mojej. Na fotach jest też fajna wizualizacja jak to zawieksza komfort jazdy , a skoro Wy polecacie to musi być super . IMG_4468.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ostatnio edytowane przez Dzieju : 09.04.2025 o 06:10
jacek-f jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem