Co do mapki to znalazłem 2 pliki w archiwum z tym że jeden to ślady a drugi to taka mieszanka ,każdy sobie mapkę może zrobić sam w Google Earth.
Jeździłem trochę po poligonie w Bornym w 2005 R1200 GS i tam było tylko kilka odcinków z kopnym piachem . Po pewnym czasie technika była już tylko aby jak najdalej do przodu aby zdobyć jak największy odcinek bez gleby , rozumiem że panowie tym KTM i BMW chcą nimi jeszcze do domu wrócić a w związku z tym raczej nie mogą sobie pozwolić na całkowite szaleństwo. Problemem nie są opony bo ja byłem na anakach i jak się rozpędzić to się jedzie do przodu, elementem krytycznym jest podnoszenie motocykla w pełnym słońcu , wierzcie mi po trzecim razie poprosiłem o pomoc. Pista jest dobrze widoczna na początku przy Douz i jest w GPS na całej długości, trzeba tylko pamiętać że to jest pustynia i niektóre miejsca są zawiane piachem a jak napisałem wcześniej , szlak znika całkowicie na jakieś dwadzieścia parę kilometrów przed Ksar Ghilane. Na motocyklu trzeba poświęcić moim zdaniem cały dzień na tą trasę i wyruszyć wcześnie rano, na pewno nie w pojedynkę.
Nie chce przyjąć plików garmina
Ostatnio edytowane przez consigliero : 14.12.2009 o 14:04
Powód: Dodałem pliki KMZ
|