to jeszcze ja napisze bo mam takiego GoClevera- chyba 8434.
-Nie bardzo wiem po co ten reset i jak go zrobić, ale ja u siebie wgrałem na jedną karte automapę z mapami całej europy a na drugą program i-go wraz z mapami polski i całej Europy i styka.
- Włączam przyciskiem on-of i po około minucie działa. Jesli włączam przyciskiem od góry gotowy jest po paru sekundach.
- Jezeli w zasilaniu braknie prądu -np wyłączam stacyjke w motocyklu to i gps sie wygasza. Włącza sie automatycznie po podaniu napiecia przez ładowarke, lub po włączeniu przyciskiem od góry
-nic nie odblokowywałem- po prostu plik z automapą, oraz plik z I-go nazwałem tak samo(zmieniłem nazwę) jak oryginalnie zainstalowany program - mobilenawigator.EXE
-mój Go- Clever widzi kartę SDHC- miał taką chyba 8gb Hubert a oglądaliśmy jego zdjęcia z aparatu
- AWARIE:
W moim go -cleverze od jazdy na motocyklu w pudełku na kanapki puścił lut na gniazdku ładowania i nie chciał sie ładować. 2 minuty - szybki lut i po problemie.
nastapiło to po przejechaniu ponad 5 tys na moto po szosach, tygodniu na DRZ po ukraińskich górach i na paru wypadach w teren.
Program I-Go wraz z mapami Polski, Słowacji , Czech, Ukrainy, Bułgarii, Rumunii, Serbii, Bośni, Chorwacji i Alabani mieści sie na karcie 1 gb.
ps. Automapa na Ukrainie w karpatach widziała 2 drogi. I-go prowadził mnie pomiedzy wsiami po gruntowych drogach. DZIEKI RAMBO !
Ostatnio edytowane przez motormaniak : 14.12.2009 o 15:18
|