Urzekła mnie Chorwacja (poza sezonem naturalnie

), do której na pewno wrócę, ponieważ jestem sentymentalna. Ciągnie mnie jednak na Wschód, gdzie mam korzenie.Marzy mi się (podobnie jak Czosnkowi) podróż wschodnimi rubieżami RP, Litwa, Łotwa,Estonia i powrót przez Ukrainę. Ponadto - Skandynawia!
Dzięki Wam kochani, czyli tym którzy już tam byli i mieli ochotę podzielić się swoimi wrażeniami, opublikowali zdjęcia i poświęcili czas na przybliżenie innym forumowiczom swoich podróży! Dziękuję Wam za to serdecznie! Jeszcze nie tak dawno temu nie brałam pod uwagę takiej formy zwiedzania świata.
A z kim? Na pewno z mężem, który dzielnie mnie za sobą "taszczy", bo wiadomo,że jazda z pasażerem to zupełnie "inna piłka" niż solo. Chciałabym pojechać na 2-4 motocykle, lecz trudno jest tak zgrać ekipę, zwłaszcza na dłuższy wyjazd. No i oczywiście - CZAS! Z tym jest problem, bo zobowiązań sporo i ograniczeń też. Ale od czego są marzenia!
Tym z Was, których też ciągnie na wschód nie odmówię gościny i ostatniego, bądź pierwszego po powrocie do kraju posiłku i noclegu.