Cytat:
Napisał ramires
Braking to już wyczynowa półka - zdecydowanie warto.
Gdyby nie to, że nie mogłem dostać odpowiedniego modelu w ludzkiej kasie do mojego dzika właśnie Braking by tam siedział. De facto mam taką tarczę pod Huskę (w wyczynowych SM takie stosują) ale niestety - wymaga stałych, 4-tłoczkowych zacisków - zawadza o tradycyjne mocowanie zacisku.
Warto podumać jeszcze nad Moto-Masterem, jednak trudno namierzyć je w normalnej kasie w PL. Wychodzą w okolicy ceny oryginałów
|
Nie mogłeś dostać modelu odpowiedniego do RD07A, tak? bo według katalogu na ich stronie tarcza, do której link podawałem pasuje do RD04 i RD07. Jeśli braking pasuje do afri, jest wyczynowy a kosztuje w przeliczeniu na dzien dzisiejszy ok 450zł/szt to chyba nie będę już dumał nad niczym innym
Z tego co widzę z tarcz pasujących do RD04 i RD07 można wybrać wave'a albo rounda (zwykłą) a ceny w obu przypadkach to109€.
http://catalogo.braking.com/bk/catal...llo=2&id_tip=0
Pytanie tylko czy da się to zamówić i jak to jest z taka tarczą typu wave, czy wymaga ona innych zacisków?
Chyba się napaliłem jak arab na kurs pilotażu na tą cene a to pewnie dla dystrybutorów kwota...chociaż może, zadzwonie do Olekmotocykle i zapytam czy mogą to ściągnąć jeśli przez internet się nie da. Wrazie w ktoś byłby jeszcze chętny dołączyć do zamówienia?