Nie, napisałem o mojej tarczy jaka normalnie jest używana pod SM.
Standardowe tarcze posiadają stałe lub przy większych średnicach niż 300mm coś na kształt reduktorów tłumień tarczy lub standardowe dwu elementowe tarcze. Do nich stosuje się zarówno stałe jak i pływające zaciski.
W AT masz pływające zaciski więc możesz z powodzeniem stosować tarcze każdego rodzaju poza offsetowymi (to przetłoczenie jakie powoduje większe odsunięcie osi tarczy względem koła właśnie pod 4 lub 6 tłoczkowe zaciski).
Braking standardowy będzie na poziomie oryginału, moto-master to trochę już firma gdzie płaci się za markę - cholernie droga w porównaniu do jakości.
Wave nie wymaga przy stałych tarczach specjalnych zabiegów - zakładasz i już. O nic więcej się nie martwisz. Olek Motocykle swego czasu miał Brakinga, jednak przy takich zamówieniach o ile będzie chciał zamówić nastawić się trzeba na długie czekanie. Podobnie Moto-Master dystrybuowane przez Powerbike.
Aby Ci trochę ułatwić oznaczenia dla moto-mastera są takie: (1990-2003)
Przód - zwykła tarcza (nie występuje jako wave) - u nich nazywa się to Flame - 110106 (katalogowo 648zł sztuka)
Tył - 110013 - zwykła tarcza - 648zł
Tył - 110301 - flame - 747zł
Co do Twojego pytania o dostępności tarcz do AT - ja nie mam na przodzie zawieszenia standardowego - mam "nieco" podrasowane.
Tak wyglądał założony Braking:

Na tym zdjęciu widać, że jest dwuczęściowa a pierścienie zespalające powodowały ocieranie o adapter zacisku dlatego z niej zrezygnowałem.
A tak teraz dedykowana tarcza pod moje wydumki
Tutaj już płaska z nacięciami kompensującymi naprężenia - taka jak trzeba. Skuteczność ... muszę się przyzwyczaić do bardzo mocnego hebla pomimo jednej tarczy. Średnica tarczy 320mm. Dwutłoczkowy pływający zacisk Brembo stosowany min. w KTM LC4 i LC8.