Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 23.01.2010, 13:13   #73
MChmiel

MChmiel's Avatar

Miasto: Piaseczno
Motocykl: RD03
MChmiel jest na dystyngowanej drodze
Online: 11 godz 51 min 59 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Budzik Zobacz post
Moje marzenia podróżnicze są bardzo zbliżone do tego, co ładnie wcześniej napisał MChmiel - tyle, że ja swoją motocyklową wyprawę z synem planowałbym za jakieś 15 lat (Paweł ma w tej chwili 6), albo rzeczywiście za jakieś 18-20 lat, ale jeszcze z córką (obecnie 3).
Tak czy inaczej Szanowny Chmielu przygotowania musimy zacząć już teraz - po pierwsze trzymać formę, żeby się do tego czasu nie rozsypać, a po drugie budować zdrowe relacje ze Smykami, żeby wtedy jeszcze chcieli z nami gdziekolwiek pojechać .
Buduję, buduję. Mój młody już przesiaduje na świerzo zakupionej od Gregora Afryce, chce by puszczać mu na JUTUBIE filmiki z podróży i takie tam. Więcej, by nie być zupełnie offtopic - młody ma nawet przepiękną czarną koszulkę z Africa Twin na piersi.
A jeszcze, a propos podróży marzeń. Czytałem ostatnio rewelacyjną relację Czosnka z podróży do krainy skośnookich miłośników koni i kumysu, i tak sobie pomyślałem: O żesz, qrwa - ja też tak mogę!!!! Niesamowite. No bo jeśli "bociek żyje, to my też możemy!". Dlatego "podróż marzenie", to brzmi dość nieosiągalnie - dział powinien mieć tytuł "Podróżwktórąniebawemwyruszę - bo nie ma innego wyjścia"