YO Pany!
nie chcę uprzedzać faktów ale powiem otwarcie, że plan mam taki, żeby zrobić drugie zamówienie. ALE.
nie odbędzie się to wcześniej niż pod koniec lutego, kiedy zakończę zabawę z dorabianiem elementów układu wydechowego, których w zestawie nie ma do mojego moto i kilku innych, które są pod ręką. będę mógł wtedy ocenić jakoś pracy, cenę i to czy można na tym warsztacie polegać /znam ich już dość długo i mam dobre jak do tej pory zdanie/. oczywiście muszę również zaspokoić moich klientów na motooilera i wtedy:
w planie jest dorobienie rury wydechowej + osłona na newralgiczne miejsce na dole /sprawa paląca gacie/.
oferował będę taki zestaw, który wprawdzie wyjdzie po całości nieco drożej niż pierwszym razem ALE zakładasz i masz a jak nie pasuje to masz pretensje do tego ciula Matjasa

mam nadzieję, że nie będę musiał czytać komentarzy typu 'dlaczego będzie drożej' bo w takich dyskusjach nie mam chęci ani czasu uczestniczyć. i że metr rury inox to kosztuje 'X'...
zatem krótko - jak ktoś ma ochotę wcześniej to Motad jest w Anglii. taki kraj na wyspie. podobno jeszcze Europa

jak ktoś ma ochotę + czas poczekać to obiecuję wrócić z kompletem informacji pod koniec lutego - z całą pewnością nie będzie za późno na zamawianie biorąc pod uwagę choćby obecną aurę.
przypominam, że całość obecnej akcji zamknie się w dwóch tygodniach wliczając moje niefortunne przeziębienie.
no to jak?

?

?
buzi
matjas