Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 27.01.2010, 10:14   #170
matjas

matjas's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
matjas will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 2 tygodni 4 godz 39 min 34 s
Domyślnie

YO Pany!

nie chcę uprzedzać faktów ale powiem otwarcie, że plan mam taki, żeby zrobić drugie zamówienie. ALE.
nie odbędzie się to wcześniej niż pod koniec lutego, kiedy zakończę zabawę z dorabianiem elementów układu wydechowego, których w zestawie nie ma do mojego moto i kilku innych, które są pod ręką. będę mógł wtedy ocenić jakoś pracy, cenę i to czy można na tym warsztacie polegać /znam ich już dość długo i mam dobre jak do tej pory zdanie/. oczywiście muszę również zaspokoić moich klientów na motooilera i wtedy:
w planie jest dorobienie rury wydechowej + osłona na newralgiczne miejsce na dole /sprawa paląca gacie/.
oferował będę taki zestaw, który wprawdzie wyjdzie po całości nieco drożej niż pierwszym razem ALE zakładasz i masz a jak nie pasuje to masz pretensje do tego ciula Matjasa
mam nadzieję, że nie będę musiał czytać komentarzy typu 'dlaczego będzie drożej' bo w takich dyskusjach nie mam chęci ani czasu uczestniczyć. i że metr rury inox to kosztuje 'X'...
zatem krótko - jak ktoś ma ochotę wcześniej to Motad jest w Anglii. taki kraj na wyspie. podobno jeszcze Europa
jak ktoś ma ochotę + czas poczekać to obiecuję wrócić z kompletem informacji pod koniec lutego - z całą pewnością nie będzie za późno na zamawianie biorąc pod uwagę choćby obecną aurę.
przypominam, że całość obecnej akcji zamknie się w dwóch tygodniach wliczając moje niefortunne przeziębienie.
no to jak? ? ?

buzi
matjas

Ostatnio edytowane przez matjas : 27.01.2010 o 10:20
matjas jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem