Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 04.02.2010, 13:37   #124
hubert.ale.ten.maly

hubert.ale.ten.maly's Avatar

Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: romet ogar 205
hubert.ale.ten.maly jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 dni 19 godz 47 min 0
Domyślnie

Hmmmm... z gory mowie ze nie będę pisal tak jak bym pisal wypracowanie na polski i robie od zajebania bledow ale mam wyjebane. Wiec szczeze wypadzik był krutki za krutki jak na miejsce docelowe i kase wydana bo 5000zl na 2 tygodnie to kurwa jakas nieprawda i to zdecydowanie podnosi mi cisnienie, to powinno być conajmniej 3,5tygodnia.
Siedze teraz przy browarka i wspominam ten wyjazd owszem było naprawde zajebiscie podobal mi się przedewszystkim klimat wyjazdu czyli zero jakis ustalen dokladnych map po prostu spontaniczny...;d ekipa naprawde zajebistych kolesi, pamietam jak przekroczylismy granice turcji i wreszcie było cieplo i sucho zachod slonca cale 4 pasy nasze wiec walilismy nimi wszystkimi każdy pokazuje drugiemu ze jest ok. muza na uszach ac/dc stonesi ogulnie roock. Ale czemu nie bokiem bany bo oczywiście kurwa czsu nie ma... przezylismy mase przygod ale to i tak podejzewam było 30% tego co by było gdyby były by to 3 tygodnie, powoli fajne miejsce spoko zatrzymujemy się pijemy na drugi dzien siedzimy gadamy po poludniu jedziemy albo nie . a tu spoko dojechalismy gdzies tam ok. rozbijamy się i spac czy chcez czy nie bo michal oglasza ze kurwa wstawac trzeba o 6 i dzida dalej na bane no ja pierdole... a gdzie klimat typowo motocyklowy wstajesz jedziesz gdzies offem dokas tam spotykasz ludzi zeki lasy pustynie tego było za malo. A przeciez jak się jedzie w taka traske to po to by zapomniec o czasie problemach zeczywistosci i zyc chwila.... no nie mam racji
W tym roku jeśli cos się wyskrobie z ta ekipa to jade tylko bez limitu czsowego. Bo ekipa zgrana zero jakis stwozonek typu jakies dziecko każdy z nas woli wydac kase na taka przygode niż na nowa plazme kino domowe kaputer czy kaplet wypoczynkowy do ogrodu...
Wszyscy rowno popieprzeni. Pozdro dla wszystkich a i wujek jestesmy w bielsku na wekeend
hubert.ale.ten.maly jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem