![]() |
![]()
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1631 |
![]() |
![]()
masa to raz a dwa to o czym wspominalem - gabaryty, bo czasem pelnowymiarowego udaru + nasadka 1/2 nie wcisniesz tam gdzie by sie przydal. jak luzuje łby 12-14 to nic wiecej nie potrzeba
![]() |
#1632 |
![]() |
![]()
właśnie przetestowałem na XV535 moje sterane wakuometry, ktorym nalezal sie drobny tuning bo zaczynały juz pokazywac zupelne czary. wymienilem zaworki tłumiące na takie ze zdjecia + krućce, żeby zgrało sie to-to z wezami o odpowiedniej dla motocykli srednicy. dziala teraz o niebo lepiej i precyzyjniej mozna regulowac tlumienie podcisnienia + elementy nie zabijaja cena: zaworki ~50pln sztuka x4, krucce ~4pln sztuka x8. jak ktos buduje wlasne wakuometry albo go wkurzaja te tlumiki, ktore juz ma to polecam.
![]() |
#1633 |
![]() |
![]()
właśnie mi wyskoczyło w reklamach. szczyt marzen to-to nie jest ale miałem juz kawałki tej firmy w rekach i nie jest zle - za taka kase + darmowa wysylka jak ktos ma usluge Smart wg mnie do garazowego dlubania warto. dosc przemyslany dobor elementow. tu dokladny opis zestawu:
https://figot.pl/klucze/50847-prolin...zka-58217.html
![]() |
#1634 |
![]() |
![]()
Tak to jest przyzwoita firma
![]() |
#1635 |
![]() |
![]()
afryka sie ich raczej nie zniszczy uzywajac z glowa. na plus to, ze nasadki sa szesciokatne a nie pierdyliardokatne i ze zestaw nie probuje udawac, ze 'ma wszystko' - szczypce + śrubokrety i tak warto dokupic z wyzszej polki.