|
Silnik, sprzęgło, skrzynia Montaż i demontaż elementów silnika: sprzęgła i skrzyni , wymiana łańcuszków rozrządu, demontaż głowic i zaworów, pomiary kompresji, ciśnienia oleju, serwisowanie zaworów i gniazd, tłoków i pierścieni. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
Wczoraj, 12:32 | #1 |
I nie znajdziesz. Kiedyś zapodałem moją tabelkę z przełożeniami. Wrzucam jeszcze raz fotkę.
Po lewej dostępne naście lat temu zębatki. Po prawej zestawienie fabrycznych przełożeń dla modeli. Może ktoś popracuje i zobaczy, czy coś się zmieniło. Ja mam tylko tu pracować? Jak się nadaje do Afripedii to można tam wrzucić. Też miałem trójkę, ale mój problem był inny. Ja miałem silnik od czwórki i chcąc mieć fabryczne przełożenie czwórki musiałem zakupić tylne koło z zabierakiem i problem został rozwiązany, bo w tamtym czasie nie była dostępna zębatka 45z dla XRV 650
Ale tu nie Politechnika, tu trzeba myśleć, jak mawiał pewien bosman ;-) Przestań naprawiać jak zaczynasz psuć! Ludzie, którzy twierdzą, że czegoś nie da się zrobić, nie powinni przeszkadzać tym, którzy właśnie to robią. |
|
|
|