Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Warsztat XRV 650 / XRV 750 > Regularne czynności serwisowe

Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów.

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary Wczoraj, 22:32   #1571
cyryl

Miasto: PNT
Motocykl: CRF1000, MT-01, WSK
Przebieg: Rośnie
cyryl jest na dystyngowanej drodze
Online: 5 miesiące 20 godz 46 min 56 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał szynszyll Zobacz post
. ostatnio u znajomych bardzo pozytywnie mnie zaskoczyla taka budżetowa czołowka z Decathlonu - ladowanie USB, gumowa i swieci calkiem przyzwoicie - do warsztatowego ciorania/rzucania OK - tylko nie wiem jak z trwaloscia akumulatora zabudowanego, dlatego ja sie trzymam na razie wymiennych AA - Panasonic Eneloop 2000mAh

https://www.decathlon.pl/p/lampka-cz...w/_/R-p-302568
Używam takich od dawna. Codziennie długie spacery z psem. Świeci długo i się nie psuje.
cyryl jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary Wczoraj, 22:57   #1572
Brzeszczot

Brzeszczot's Avatar

Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
Brzeszczot jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 2 dni 11 godz 12 min 54 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał cyryl Zobacz post
Używam takich od dawna. Codziennie długie spacery z psem. Świeci długo i się nie psuje.
Ja już od kilku lat katuje właśnie te z Decathlon tylko forclaz trek 900 . W smarach olejach deszczu mrozie . Koszt efekt super. Prędzej się opaska na głowie rozciągnie niż się latarka zepsuje . Używane w warsztacie jak i w holownikach można powiedzieć że codziennie

Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka
Brzeszczot jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania