![]() |
|
Oprogramowanie, wyświetlacz, nawigacja Wszystko co tyczy się głównego wyświetlacza, oprogramowania motocykla, nawigacji i podobnych |
![]() |
|
Narzędzia wątku
![]() |
Wygląd
![]() |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
Sparuj Cardo z telefonem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2021
Miasto: Chrząszczyrzewoszyce powiat Łękołody
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 77000
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 22 godz 29 min 25 s
|
![]()
Ja dlatego przestałem podłączać telefon do motocykla.
Po prostu zawsze coś jest nie tak... i teraz paruję telefon do interkomu. Przestałem używać połączenia via motocykl ... i problemy się skończyły. Choć teraz zamówiłem na ALI taki adapter: https://pl.aliexpress.com/item/10050...yAdapt=glo2pol Zobaczymy czy uda się to uruchomić i jak będzie działać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Miasto: Suwałki
Motocykl: Mam i ja:)
![]() Online: 1 dzień 17 godz 14 min 30 s
|
![]()
Witam.
Moja "procedura" łączenia wyglada tak: 1. Wyłaczam BT w telefonie 2. Odpalam moto 3. Włączam interkom(u mnie SENA SLR Mesh) 4. Jak już interkom jest połączony z moto włączam BT w telefonie i telefon łączy się z moto. I wszystko śmiga ![]() Dodam że nie łącze się do moto przez kabel tylko bezprzewodowy moduł AdroidAuto. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
![]()
Najlepiej nie mieć sparowanego telefonu z intercomem. Telefon i intercom z hondą, carplay najlepiej bezprzewodowo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
![]()
No i właśnie to jest przyczyną. Albo parujemy interkom z telefonem albo z motocyklem. Najlepiej zapomnieć parowanie interkomu z telefonem.
Nie wiem co ja źle robie ale u mnie działa. I na kablu dawniej i bezprzewodowo. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
![]() |
#16 |
![]()
Potwierdzam, u mnie tak samo. Wszystko działa jak skasuje powiązanie cardo z telefonem.
Problematycznie się robi gdy chcemy jechać grupą lub dokonać innej konfiguracji i trzeba skorzystać z apki cardo, wtedy nie zadziała. Co ciekawe nawet jak wyłączę moto i chce sparować ponownie telefon z cardo, to nijak niechce się sparować, muszę resetować cardo, więc uważam że lipa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Mikrofon interkomu nie działa po podpięciu telefonu do AT 1100 | mateuszf | Oprogramowanie, wyświetlacz, nawigacja | 12 | 23.03.2022 19:47 |
kask i parowanie szyby | SARACEN | Kaski | 13 | 17.03.2012 08:26 |