![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Miasto: Poznań
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 5 godz 40 min 21 s
|
![]()
Dostałem ofertę na myjkę 25x40x50 cm,(50l) przetworniki 2x0.8kW, 35 kHz , grzałka 2kW cena około 10.000.
Czy to normalna cena za coś takiego czy raczej nie ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() |
![]()
Powtorze sie: firma InterSonic z Olsztyna. Skontaktuj sie i popytaj o ich oferte. Profesjonalisci i bardzo mili ludzie. Ja za moje 55x25x30 8 lat temu dalem okolo 5 tys tyle ze nie chcialem zabudowanej grzalki i plyn grzeje grzalka 2kW zanurzeniowa bo za zabudowana za duzo chcieli a poza tym balem sie ewentualnej awarii uzwojenia. 10 tys to juz naprawde sporo. Cene podalem z VAT. Nie mam tez Timera. Samo wlacz/wylacz.
![]() |
#23 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Miasto: Poznań
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 5 godz 40 min 21 s
|
![]()
Od nich mam ofertę :-) Myjka trochę większa i cena przez lata pewnie poszła w górę.
Jeśli od nich masz sprawdzoną to eksperymenty już były :-) i na mnie nie padnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() |
![]()
Ja sobie bardzo chwale i wykonanie maszyny i jej bezawaryjna prace i mila wspolprace. Maja tez duzy wybor chemii. Moge IS tylko polecic.
![]() |
#25 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: Słocina
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 22 godz 24 min 54 s
|
![]() Cytat:
Coś tam czyści... Jeszcze dedykowanych płynów nie używałem. Trochę Ludwika i temperatury dawało radę. Możecie rozwinąć temat tych płynów? Do czego jaki i czy jest sens? Płyny są droższe od nowych gaźników do Rometa... ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
![]() |
![]()
ja podobnie jak Ty - tylko alkalia i woda. plus temperatura. daje radę.
![]() |
#27 |
![]() |
![]()
plyny tylko do alu - inne zaczerniaja
ja przez lata uzywalem TIP2 firmy Roklin z Lublina ale teraz sprzedaja tylko hurtowo. od kilku lat tego co na fotce, to koncentral 2-10%. temperatura 60-70C.
![]() |
#28 |
![]() |
![]()
ale innej firmy typowo do stali tez mam - jak szkoda brudzic roztwor do ALU.
pomylilem sie z plynem, firma ta sama, ma byc ULTRASONIC FLUSH ALU. jest stale na allegro i w wielu innych miejscach