|
|
|||||||
| Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Motocykl: MT 03 - 330
Online: 2 dni 1 godz 43 min 16 s
|
Planuję dolecieć samolotem do Gambii lub Senegalu, tam wypożyczyć skuter lub motocykl, przejechać Dakar, Banjul, Ziguinchor i dalej promem do Dakar. Czy ktoś ma namiar na wypożyczenie jakiegoś motka w Gambii lub Senegalu. 5 lat temu wypożyczyłem rower w Banjul i chciałem zrobić tę trasę, ale ten sprzęt nie nadawał się do takiej podróży.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() |
W Gambii uderz do Beaty przez FB, mieszka z mężem od 6 lat w Gambii pod Banjul. To doświadczeni podróżnicy motocykliści, jestem przekonany, że pomogą. Można też u nich zamieszkać, na starcie.
https://www.facebook.com/beate.igel.52
|
|
|
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Motocykl: MT 03 - 330
Online: 2 dni 1 godz 43 min 16 s
|
Cytat:
|
|