![]() |
![]()
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 21 godz 38 min 43 s
|
![]()
W niedziele czyli pojutrze wybieram się na ścianę wschodnią, do Biłgoraja muszę dojechać "na szybko" bo mam tam do odebranie kierownicę do Tereski ale potem to lajtowo na 816 i pierwszy nocleg gdzieś koło Janowa-Serpelice. Potem Mielnik-Supraśl i dalej na północ w kierunku Puszczy Romickiej. W każdym razie gdyby ktoś widział przeciążonego cycatego Giejesa 30 Years na RJS to
![]() ![]() Ps. Będziemy się szwędać do 28-go bo przed zamknięciem lokali chciałbym swój głos zmarnować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Przeworsk
Motocykl: RD07
![]() Online: 2 dni 16 godz 57 min 47 s
|
![]()
Fajnie, że się wybierasz w tamtym kierunku. Będzie kogo podpytać o ciekawe miejscówki ;-)
Chodzi mi po głowie ten kierunek ale muszę doczekać lipca i się zobaczy co i jak. W każdym razie super pogody i mega pozytywnych wrażeń życzę. Pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2018
Miasto: Warszawa
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 12 godz 11 min 42 s
|
![]()
Fajnie, ja właśnie miałem zamiar startować w tamte rejony, tyle, że od poniedziałku i z Warszawy, więc jakby coś to ja bardzo chętnie, jeśli nie na całość to na pewno na jakieś fragmenty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2018
Miasto: Olsztyn (Wa-Ma)
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: mój 3,5
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 8 godz 41 min 17 s
|
![]()
Tylko jakbyś się zapędził na trójstyk granic (Wisztyniec), to uważaj, bo tam jest inaczej niż np. na granicy z UA (chodzi o RU). Nie wolno nawet focić "ichniej" strony, a nasi i tamci pogranicznicy lubią polować na ciekawskich turystów. Ostatnio jeden Litwin pozwiedzał sobie (bez własnej woli) ichni posterunek przez parę godzin, po czym jeszcze mandat niezły zarobił...
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2015
Miasto: RZE
Motocykl: kiedyś było
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 12 godz 37 s
|
![]()
Dawaj dawaj, pięknie tu nadal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Wiem, że ładnie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Spanie pod namiotem czy raczej luksusowo, kwatery?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
"będzie wolniej, bardziej luksusowo i mniej offow" pensjonaty lub agro, namiot nawet jak sam jadę rozbijam tylko w sytuacjach awaryjnych, artretyzm/reumatyzm, skleroza, nadciśnienie i inne niezdiagnozowane jeszcze dolegliwości
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 46 min 4 s
|
![]()
Byli pojeździli?
![]() |
#10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Trasy wzdłuż granicy południowej i wschodniej | mirkoslawski | Kwestie różne, ale podróżne. | 11 | 24.05.2020 22:53 |
Noclegi na ścianie wschodniej | RonDell | Przygotowania do wyjazdów | 9 | 24.07.2017 16:28 |
Perełki Pólnocno-Wschodniej Polski | Kotrrin | Przygotowania do wyjazdów | 11 | 19.06.2009 15:47 |