![]() |
![]()
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Szukając pomysłu na przejeżdżę natrafiłem na to : https://www.youtube.com/watch?v=SaGu9QUouN8&t=2s .Oglądając filmiki z tych kilku dni spodobały mi się okoliczności natury. Jeśli warunki w górach pozwolą chciałbym się wybrać w czerwcu, będę na Sardynii i korzystając z ekonomicznego połączenia Porto Torres – Barcelona, przeprawić się do Hiszpanii. Ktoś z szanownych jeździł w tamtych okolicach i chciałby się podzielić spostrzeżeniami. Nie interesuje mnie zwiedzanie niczego po drodze chyba że tawerny i schroniska z lokalnym żarciem i winem to poproszę, oprócz tego góry i trasy w nich.
Dzięki.
Proszę siadać, się nie wychylać, się nie opowiadać I łaskawie i po cichu i bez szumu i bez iskier Wypierdalać. Ostatnio edytowane przez wierny : 24.12.2021 o 04:50 Powód: film w oknie youtube |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2021
Miasto: Chrząszczyrzewoszyce powiat Łękołody
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 77000
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 14 godz 41 min 32 s
|
![]()
2 lata temu zrobiłem trasę od Girony do San Sebastian.
Byłem w ostatnim tyg kwietnia. Bardzo przyjemne trasy i zupełnie puste. Campingi otwarte i też puste. Piękne widoki , kaniony i wąwozy.... Byłem tam na CB1100 więc tylko asfalt. Jest klika świetnych parków narodowych (np Ordesa). Zdecydowanie Hiszpańska strona Pirenejów jest cieplejsza, ładniejsza i ruch znikomy. Francuska strona zupełnie inny klimat. Warto zrobić treking...niestety z motocykla się aż tyle się nie zobaczy co z buta. Andora też jest fajna .. sporo moto sklepów. Polecam bardzo. Jeśli dojazd do Barcelony zajmie Ci 1 dzień to masz blisko i tym samym masz więcej czasu na Pireneje. Ja jechałem z PL i miałem na nie tylko 3 dni. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Hiszpańskie szuterki | sambor1965 | Trochę dalej | 22 | 04.06.2013 00:35 |