![]() |
![]()
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Miasto: Puławy okolice
Motocykl: RD07a
Przebieg: 100500
![]() Online: 1 dzień 22 godz 59 min 22 s
|
![]()
No to tak, plan jest prosty ale nie ostateczny. Termin to od 30.04 do 8.05. Moto na przyczepce lub do busa i dojazd gdzieś w okolicę Salonik, rozładunek i już normalnie czyli jednym śladem na południe. Z Pireusu prom na Kretę. Kilka ósemek po wyspie i kierunek powrotny. Ten bardzo ogólny zarys trasy będzie dopiero uszczegóławiany i poprawiany mam nadzieję z Waszą pomocą. Atrakcje turystyczne to są w każdym przewodniku ale nas bardziej interesuje jak i którędy tam dojechać. Ucieczka z głównych dróg to normalka, szutry i miejsca mało dostępne bardzo pożądane ale cięższy off niestety odpada z dwóch względów. Pierwszy to że trzon grupy oprócz mnie na
![]() Drugi powód to mimo że nie ostateczny ale bardziej ograniczający niż GS to to, że nasze "plecaki" odgrażają się że tym razem jadą z nami. Propozycja została przyjęta przeze mnie bardzo pozytywnie bo pozwala ruszyć z przygotowaniami pełną parą i bez ukrywania się, ale ryzyko jest takie że nieopacznie spełni się 1001 wymagań i wyjazd spędzi się w spokojnej, rodzinnej atmoswerze ![]() Liczę na Waszą pomoc w ustalaniu planu A lub B a może ktoś chętny żeby podjąć ryzyko przygotowań i wyjazdu, propozycje mile widziane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: jestem ze wsi ...Skołyszyn k. Jasła
Motocykl: r 850 gs
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 6 godz 30 min 15 s
|
![]()
Kreta-najbardziej nudna z wysp greckich - szkoda czasu i kasy na prom, lepiej skupić się na Grecji kontynentalnej wraz z Pelaponez.Można zaliczyć powiedzmy Salaminę ,Egine na którą dopłyniecie w 20 min za parę groszy- to moje subiektywne zdanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Miasto: Puławy okolice
Motocykl: RD07a
Przebieg: 100500
![]() Online: 1 dzień 22 godz 59 min 22 s
|
![]()
Powiedzcie mi także na jaką pogodę trzeba się szykować na początku maja a za sugestię z Kretą dzięki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 6 godz 44 min 56 s
|
![]()
W dzień około 25 stopni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Nysa/Reykjavik
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 3 miesiące 1 tydzień 11 godz 10 min 37 s
|
![]()
Jeżdziłem motocyklem po Krecie i mi się podobało
![]() Szkoda,że tylko jeden dzień ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
majowy weekend 28.04-06.05 | diesel | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 25.04.2012 09:44 |