![]() |
![]()
|
Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Żernica prawie Gliwice
Motocykl: RD07a
![]() Online: 6 godz 14 min 47 s
|
![]()
Wiazłem sobie na nim 10l paliwa po ukraińskich drogach i szlag go trafił, razem z czarnym szpejem gdzie blokadę U można włożyć.
Czy zna ktoś jakieś rozwiązanie zastępcze, najlepiej nie plastusiowe? Pastorku, a może Ty byś cóś wydumał? Ten czarny szpej się trzyma kupy na śrubach, tylko widać, że mocno spękany, na fotce nie wyjdzie. A póki się kupy trzyma nie rozmontowuje. Bagażnik pękł pomiędzy śrubami mocującymi go od góry "do błotnika".
Piotr Ostatnio edytowane przez Dzieju : 16.02.2013 o 00:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mizerna Kruszynka
Miasto: Lusk
Przebieg: 110 tys
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 12 godz 24 min 19 s
|
![]()
U mnie tak samo pękł bagażnik w tym samym miejscu. A teraz wzmacnia go tylko płyta pod kufer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Wasilczuk sobie wydziargał całkiem zgrabny metalowy
Navigare necesse est vivere non est necesse. Ostatnio edytowane przez MaRP : 07.08.2008 o 10:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dziad barowy
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: bielsk podlaski
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 12 godz 35 min 47 s
|
![]()
jak chcecie mogę zrobić kilka sztuk metalowych. problem macie wtedy z głowy na zawsze. można ładować do bólu i w terenie nie strach za niego chwycić przy podnoszeniu itd.
druga sprawa to kufer sie nie majta i nie wali pasażerowi w plecy.
![]() |
#5 |
|
![]()
O oto majtanie też michodzi. Lejesz miód w serce moje. Daj telefon na
![]()
![]() |
#8 |
dziad barowy
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: bielsk podlaski
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 12 godz 35 min 47 s
|
![]()
siema.
dery - stopki się robią ale żmudnie i powolnie. ten bagażnik który mam zrobiony dla siebie robiłem pod płytę givi jaką miałem. element pod płytą jest z kątownika a uchwyty dla pasażera z rury. dla was proponuję cały bagażnik z rury z dziurkami na "grzybki" i zatrzask do kufrów givi- taki uniwersal albo pod kufer albo pod worek itp. ja mam taką płytę: http://www.moto-akcesoria.pl/product...pg&w=150&h=120
Africa jest jak kotlet schabowy. im mocniej bita tym lepiej smakuje. rolnik-kaskader RD 07A '96 na starym forum w szóstej linijce ![]() Ostatnio edytowane przez wasilczuk : 08.08.2008 o 10:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
I o to chodzi. Sie podstawę z alu wytnie i przykręci zamiast płyty Givi i będzie pod worek czy cóś.
Tylko Ty na zdjęciach nie masz stelaży, a ja mam. Weź to pod uwagę. Za ile i kiedy?