![]() |
#1 |
Gość
Online: 0
|
![]()
No własnie. Dzieci mam, ale kasku jak na razie żadnego (rowerowe się nie liczą), a przydałby się.
Potrzebuję w tej chwili na czteroletnią siksę. Jeździć będzie w koszu, więc integralny niekoniecznie - wystarczy bezszczękowy z szybą. Pytanie do sali: co polecacie? Chińczyk obleci, czy omijać szerokim łukiem? A może ktoś ma na zbyciu i lubi cytrynówkę? ![]() Zdrowia ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 3 tygodni 3 dni 6 godz 7 min 52 s
|
![]()
Wielebny,
looknij tu. Jak sie zdecydujesz to daj znac, wymienie chetnie transport na cytrynowke. Jesli hcesz uzywke moge zapytac na forum germanskim zdrufka
![]() |
#3 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Dziexy Faziku, ale nowego nie chcę, bo za chwilę i tak z niego wyrośnie.
Jak mozesz to podpytaj germańców. Ciekawe czy im cytrynówka przypasi ![]() Pamiętam że jeden w Grodźcu puścił bąble nosem jak spróbował ![]() Zdrowia ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Jüterbog
Motocykl: TA
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 11 godz 8 min 14 s
|
![]()
jak coś to mam kask enduro dla dzieciaka w bardzo dobrym stanie. Rozmiar S waga 1100g... jeśli wybierasz się do szparaga na weekendos to mogę Ci go podać przez Cyncia albo tomasza... wyślij
![]() pińćset trzy 90& 66# Ostatnio edytowane przez moto1488 : 03.06.2011 o 16:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Miasto: Gdańsk
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 39 min 40 s
|
![]()
Mam kask integralny UVEX Boss Compact, info na PW.
Ponieważ nie mogę wysłać PW, trochę informacji poniżej. Rozmiar: S, kolor: srebrny metalic Kask jest używany, ale w bardzo dobrym stanie. Na skorupie są drobne otarcia. Szyba jest czysta i wolna od rys w polu widzenia. Posiada lekkie przytarcia po bokach, w miejscach kontaktu z uszczelką. Uszczelka nie posiada żadnych uszkodzeń. Wnętrze jest czyste. Kask nigdy nie upadł, a tym bardziej nie brał udziału w jakimkolwiek wypadku. Kask używała moja córka, do weekendowych przejażdżek ze mną po mieście. Rozmiar: S (55/56) Waga: 1250 g. Jeżeli jesteś zainteresowany, proszę o kontakt. Ostatnio edytowane przez MarekM : 03.06.2011 o 18:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mam przerąbane :)
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: WTA
Motocykl: RD07a
Przebieg: stoi
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 14 godz 55 min 9 s
|
![]()
To może w ogóle jakąś listę 'chętnych' i 'mających' się zrobi co?
Ja bym do tych pierwszych się zapisał.
![]() |
#7 |
Administrator
![]() |
![]()
Również się rozglądałem za kaskiem dziecięcym.
Może jak Parys wspomniał zrobić listę. Z kasków maluchy wyrastają a swego rodzaju baza kasków umożliwiła by przekazywanie kolejnym dzieciom póki się nie zużyją oczywiście.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kask FLY | Nomad | Kaski | 1 | 18.11.2012 22:12 |