|
![]() |
#1 |
świeżym warto być:)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: DWR
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 10 godz 58 min 39 s
|
![]() ![]() Słowem wstępu: Dwa lata temu z dwojgiem przyjaciół pojechaliśmy na płw. Kolski. Pomimo, że wielu naszych znajomych już tam było i twierdzili, że jest spoko i gitarra, to pietra mieliśmy sporego. Mateczka Rosja, nawet ta bliska, jawiła nam się niczym wrota piekieł. Ale chyba zawsze jest tak z nieznanym. Pojechaliśmy, zobaczyliśmy i wróciliśmy z bananem na twarzy oraz sponiewieraną wątrobą. I to był początek nowej przygody zwanej Wschód. Pomysł był prosty-jadę sobie sam w te i na zad. Gdzie? No na wschód! Mam półtora miesiąca wakacji i chcę spełnić chłopięce marzenie. Prostota, prostotą niestety mój genialnie prosty pomysł natrafił na opór „żywej materii”. ![]() No i z prostego planu lipa. „Materia żywa” jednak ulega, ale pod pewnym warunkiem – Dobra, ale nie pojedziesz sam, pojedzie z Toba Roomianek. Łauł! Kiedy one to uknuły?! No ale w sumie czemu nie. Co prawda nie sika na stojąco, nie puszcza bąków, nie upija się do nieprzytomności…czyli może to być całkiem nowe i interesujące doświadczenie w przeciwieństwie do konieczności bytowania ze skąpym germańcem i mało komunikatywnym ślązakiem . Jeszcze wtedy nie wiedziałem, że Roomianek lubi robić sobie krzywdę przed każdym wyjazdem. Jakieś zawody enduro tydzień przed startem…rozwalony bark…i znowu wszystko zaczyna być proste ![]() Na wstępie kłaniam się w pas Fassiemu, za pomoc w organizacji wiz Tadżyckich i Kirgiskich, oraz iście wariacki sposób ich przejęcia gdzieś w nocy na autostradzie A4. Fassi-dzięki! CDN
![]() |
#2 |
Common Rejli
Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
|
![]()
Yeah!
![]()
![]() |
#3 |
Autobanned.
![]() |
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
świeżym warto być:)
Miasto: DWR
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 10 godz 58 min 39 s
|
![]() Chciałbym jeszcze przedstawić wiodące postacie tej opowiastki. Kierownik Osła-zapatrzony w siebie narcyz, lubiący się lansować i przybierać autorytatywny ton, nawet w sprawach, na których kompletnie się nie zna. Kobiety, wino i śpiew, są jego żywiołem…wcześniej, czy później dostanie z tego powodu w ryj. Jeśli może się kimś wyręczyć, to to robi. Jeśli trzeba pomóc, to też to robi. W jednym i drugim przypadku chcą go zawsze obic. Jest szczęśliwym posiadaczem Osła Wyprawowego. ![]() a tak wygląda w realu...i lubi mandarynki ![]() Wyrozumiały i wierny. Może jest mu daleko do Araba czystej krwi, ale żre Wszystko i Tanio. Lubi szmyranie za uchem… i lubi też kobiety, narażając Kierownika na dostanie w ryj. Świetny kompan w podróży...nie lubi mandarynek. ![]() W realu Osioł jak osioł, ale upodobania widoczne ![]() Wszystkie postacie drugoplanowe, zostaną przedstawione wraz z rozwojem sytuacji. .
pozdrawiam Pan Bajrasz ![]() Ostatnio edytowane przez bajrasz : 07.12.2011 o 21:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: Łódź / Farmington CT
Motocykl: RD07->990R, 950SE, 1090R
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 20 godz 47 min 27 s
|
![]()
Zapowiada sie dobra lektura. Czekam na wiecej!
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Wlkp
Motocykl: Prawdziwa przygoda XRV 750
Przebieg: od nowa
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 5 godz 29 min 51 s
|
![]()
Toć to i artysta plastyk się okazał
![]() ![]()