|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
14.09.2020, 22:56 | #1 |
Miasto: Glisne
Motocykl: RD03
Przebieg: posiada
Online: 2 miesiące 6 dni 6 godz 24 min 44 s
|
autolaweta a notarialne upoważnienie - kierunek Bałkany
Czy biorąc auto lawetę z wypożyczalni muszę mieć notarialne upoważnienie na użytkowanie,kierunek Bałkany.Przerabiał ktoś taką opcję?
Świeć pomimo wszystko Bierz przykład ze słońca Ma w dupie,czy kogoś razi Ostatnio edytowane przez wojtekk : 14.09.2020 o 23:00 Powód: doprecyzowanie tytułu |
15.09.2020, 00:38 | #2 |
Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 2 dni 11 godz 35 min 40 s
|
Nic nie trzeba, dowód wystarczy
|
15.09.2020, 09:29 | #3 |
Zakonserwowany
|
Brałem przyczepy z wypożyczalni w czasach kiedy nie byliśmy w ue. To wypisywali mi upoważnienie do użytkowania ich przyczepy i czasem to sprawdzali na granicach. Obecnie w ue na pewno nic nie potrzebujesz.
15.09.2020, 10:14 | #4 |
Miasto: Glisne
Motocykl: RD03
Przebieg: posiada
Online: 2 miesiące 6 dni 6 godz 24 min 44 s
|
Poza ue,Czarnogóra,Serbia,Albania
15.09.2020, 18:57 | #5 |
Zakonserwowany
|
Nie byłem w żadnym z tych krajów z przyczepą z wypożyczalni. W tym upoważnieniu sprzed 2004 roku, było napisane ze Józek x użycza przyczepę o nr. rejestracyjny na okres od/do, poniżej wpisany mój adres + nr. paszportu, podpisy i jego pieczątka. To wszystko, nikt nic więcej na granicach, czy przy kontroli nie chciał oprócz dowodu i zielonej karty. Tylko Słowacy i Austriacy chcieli takie upoważnienie. I ze dwa razy w Szwajcarii na granicy z IT zażądali. Ale ja to zawsze miałem przy sobie żeby się nie tłumaczyć.
|
|