|
Wczoraj, 21:34 | #1 |
Miasto: łódzkie na granicy ze śląskim
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 3 tygodni 19 godz 10 min 47 s
|
Pierwsze wielbłądy za płoty - Maroko 2024
Udało się zrealizować jeden z planów odkładanych na lepsze czasy. Ogólnie to nie lubię takich wyjazdów wymagających skomplikowanej logistyki (transport moto, loty, transfery z lotnisk, promy międzykontynentalne) ale raz na jakiś czas można się poświęcić No i Maroko wynagradza to poświęcenie. Pogoda dopisała, sprzęty nie zawiodły, nawet wachy w mizernym baku crf'ki 300l nie zabrakło, więc w sumie nie ma o czym pisać Choć jak na powrotnym rejsie na promie zobaczyłem wiadomości z popowodziowej Walencji, to uczucia miałem mieszane :| Na czarnym lądzie ulewy były miesiąc wcześniej i dały nam możliwość obejrzenia jeziora Iriki, które napełniło się wodą bodaj pierwszy raz od 50 lat. Jezioro jak jezioro. Pustynia jak pustynia. Mnie jednak ciągnie bardziej w góry i Atlas zrobił spore wrażenie. Wrzucam 1 część pocztowek z wakacji:
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|