![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2018
Motocykl: RD03
![]() Online: 21 godz 42 min 54 s
|
![]()
Siema ,
Pany i Panki mam i ja w ubieglym tygodni przyjechali do mnie z nowa Afri , oczywiscie pelen banan od ucha do ucha i prawie nocownie w garazu ..stoi sobie tera i czeka na otwarcie sezonu .. choc mam ochote dzis go otworzyc - przy 8*C nabiera na przewietrzenie sprzeta ![]() GIVI Trekker Outback , TraX ADV, czy HEPCO&BECKER XPLORER ![]() Honda dala mi Traxa centralnego w ramach tzw. promocji 38L wiec nie wiem czy fajnie jest mieszac firmami ale najkorzystniej cenowo moge dostac GIVI Trekker Outback w zestawie 37L i 48L , jakies opinie , sugestie ? ponizej kilka fotek africzki ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez wildschek : 17.01.2019 o 13:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Łódź
Motocykl: Tuareg
Przebieg: rośnie
![]() Online: 2 miesiące 1 dzień 19 godz 17 min 25 s
|
![]()
a nie myślałeś o czymś miękkim na bokach..?
masz juz centralkę alu i tam możesz chować wartościowe rzeczy, pasażer ma o co się oprzeć itd., ale przy glebie zawsze bezpieczniej mieć sakwy na bokach, albo rogala jak przyjdzie ochota na teren. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Africa Tigg
No tak mysllem tez oczywiscie , ale z miekkich mozna za jednym pociagnieciem czyms ostrym pozegnac sie z zawartoscia .. no a twrde mozna gdzies zostawic na chwile przy sprzecie , wiec raczej cos w kierunku soldniejszych rzeczy , oczywiscie na latanie w kolo komina nie musza byc boczne ale gdzies kapke dalej mile widziane beda baredziej solidne |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Mam kufry boczne Pancernik w bdb.stanie podobne bardzo do Twojego centralnego.Kolega sprzedał Varadero-polecam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Mam kpl H&B i zadowolonym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Cholera nie dodałem że są do sprzedania.Aluminiowe stan-jak nowe-po co przepłacać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: Bielsk Podl/Wwa
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 5 godz 9 min 30 s
|
![]()
Temat wydaję się był już wałkowany wielokrotnie i to nie tylko w przypadku NAT.
PS Prawdziwy Afrykanin nie otwiera i nie zamyka sezonu, u niego sezon trwa cały rok ![]()
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Lublin
Motocykl: cz350/ bandit600/ zx12r/ varadero/vfr1200xd
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 9 godz 59 min 27 s
|
![]()
Bierz givi ale motocykiela bym nie wyciągał na solone drogi bo zakwitnie.No chyba że chcesz go postarzeć!
![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
Melon1968. chyba w tym kierunku pojde GIVI wygladaja profeska ..a co do soli nie sa biale drogi wygladaja sucho i czarno ale dzis juz nie dalem rady moze jutro nawine pierwsze km ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Lublin
Motocykl: cz350/ bandit600/ zx12r/ varadero/vfr1200xd
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 9 godz 59 min 27 s
|
![]() Cytat:
![]() Tera moto wyciągam z garażu jak deszcze zmyją dobrze asfalt. ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Pytanie do posiadaczy KTM - jakie opony lubicie ??? | hubert | KTM | 21 | 18.01.2023 20:54 |
Z centralką czy bez? oto jest pytanie | Skydiverek | Wszystko dla Afryki | 21 | 09.01.2014 18:20 |